top of page

Els productes, escollits per tot el grup, i que comercialitza Wallacoop són els següents: sabons naturals aromàtics que elaboren els companys de l’optativa de Física i Química, productes gastronòmics del Ripollès (galetes Birba, embotits Lapedra i formatges La Rovira) i bossetes per guardar el mòbil mentre es carrega que han elaborat els mateixos alumnes.

 

Durant el primer trimestre, els alumnes van veure què era una cooperativa, en què es diferenciava de la resta de formes jurídiques, van gaudir d’una xerrada oferta pel president de Llet Nostra Jordi Riembau, van visitar la Fundació MAP per tal de prendre consciència de la seva activitat i veure si hi havia alguna possibilitat de cooperació amb ells, van crear els estatuts, l’organigrama i van escollir els membres del Consell Rector de la Cooperativa.

 

En aquest segon trimestre, s’elabora el catàleg, s’estableixen els preus, es crea una pàgina web…. i comencen els primers contactes amb la cooperativa que s’ha assignat com a sòcia i amb la que ens comprometem a intercanviar i comercialitzar productes.

 

En el tercer trimestre, els alumnes continuaran amb la tasca de compra-venda de productes i es desplaçaran a Girona on es farà, aprofitant el mercat de les flors, un mercat entre tots els instituts que participen en el projecte i on els alumnes treballaran conceptes com el punt de venda, la promoció…..

 

Al final de curs, es procedirà a la liquidació de la cooperativa, repartint entre tots els socis el patrimoni net resultant, després de destinar un percentatge dels guanys a una associació sense ànim de lucre, seguint el principi de responsabilitat social de les cooperatives i una altra part als companys de l’optativa de Física i Química que han elaborat els sabons.

bottom of page